آشپزی

پتاژ برنج؛ سوپی غلیظ با طبعی ملایم

وب‌سایت سرآشپز پاپیون: پتاژ در اصطلاح آشپزی به سوپ های غلیظ گفته میشود. پتاژ برنج با برنج، شیر و خامه تهیه میشود و طع ملایمی دارد.

مواد لازم:

  • نمک و فلفل و آبلیمو: به مقدار لازم
  • خامه‏: ۵۰ گرم
  • تخم مرغ (زرده): ۳ عدد
  • شیر: ۱ لیوان
  • آب: ۳ لیوان
  • آرد برنج: ۱/۲ لیوان
  • کره: ۵۰ گرم

پتاژ برنج؛ سوپی غلیظ با طبعی ملایم

طرز تهیه:

۱. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید ، کره را درون قابلمه بریزید و پس از اینکه آب شد آرد برنج را اضافه کرده و تفت دهید.

۲. پس از تفت دادن آرد برنج و کره ، اب را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود سپس شیر ، نمک و فلفل را نیز اضافه نمائید و مجدد خوب مخلوط کنید تا مواد غلیظ شوند.

۳. زرده های تخم مرغ را درون کاسه ای بزنید ، قابلمه را از روی حرارت بردارید و زرده های تخم مرغ را به مواد داغ درون قابلمه اضافه کرده و مخلوط نمائید سپس خامه و ابلیمو را نیز با تمام مواد مخلوط کرده و درون ظرف بریزید و بهمراه نان سرو کنید.

نکته: بهتر است بجای اب معمولی از اب گوشت یا اب مرغ استفاده کنید ، فلفل سیاه در این غذا طعم بهتری از فلفل قرمز خواهد داد.

امتیاز شما به این مطلب

مطالب پیشنهادی

دکمه بازگشت به بالا