طرز تهیه مرغ ژاپنی
با مجله اینترنتی چه نیوز در تازه ترین مطالب آشپزی همراه باشید.
مواد لازم برای مرغ ژاپنی :
ران مرغ | ۷۹۵ گرم |
آب پرتقال | ۱/۴ فنجان |
سس سویا (کم نمک) | ۱/۳ فنجان |
عسل | ۲ قاشق سوپخوری |
سرکه برنج ژاپنی | ۳ قاشق سوپخوری |
پوست پرتقال | ۲ قاشق چایخوری |
روغن کنجد | ۱ قاشق چایخوری |
زنجبیل | ۲ قاشق چایخوری |
طرز تهیه مرغ ژاپنی :
در یک کاسه ی متوسط سس سویا، آب پرتقال، میرین (سرکه برنج ژاپنی)، عسل، زنجبیل و روغن کنجد را مخلوط کنید.
ران مرغ را به شکل لقمه ای برش دهید و به مخلوط مزه دار کننده اضافه کنید. بگذارید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بماند و مزه دار شود.
روغن را در یک روغن دان بزرگ یا یک ماهی تابه ی گود در دار روی شعله ی نسبتاً زیاد داغ کنید. وقتی روغن داغ شد با یک قاشق شکاف دار مرغ ها را اضافه کنید. مواظب باشید مواد مزه دار کننده همراه آن نباشد. مواد مزه دار کننده را برای بعد کنار بگذارید.
مرغ را بپزید و گاهی هم بزنید تا همه ی طرف های آن قهوه ای روشن شود. شعله را تا حرارت نسبتاً پایین کم کنید سپس مواد مزه دار کننده را اضافه کنید و در تابه را بگذارید. ۵ دقیقه بپزید.
در را بردارید و چک کنید مرغ ها کامل پخته باشند. اگر پخته بودند مرغ ها را بیرون بیاورید و در یک کاسه ی تمیز قرار دهید. بگذارید مواد مزه دار کننده ۱ تا ۳ دقیقه به آرامی بجوشد تا غلیظ شود سپس روی مرغ بریزید و هم بزنید.
روی مرغ تری یاکی را عصاره پوست پرتقال بپاشید و با برنج و یا سبزیجات سرو کنید.
نکاتی برای پخت مرغ ژاپنی :
سرکه برنج که در آشپزی ژاپنی خصوصا برای تهیه سوشی استفاده می شود.
برای رنده کردن زنجبیل اول پوست آن را با یک قاشق بکنید. تنها کافی است قاشق را خلاف جهت زنجبیل بکشید. وقتی پوست کنده شد با یک رنده ی باریک ریز آن را رنده کنید. اگر از این رنده ها ندارید می توانید زنجبیل را ریز خرد کنید. اگر خرد کردید حتماً زنجبیل را به صورت تکه های خیلی ریز در بیاورید.