شبکه اجتماعی لینکدین چیست؟ آموزش کار با لینکدین
لینکدین در واقع یک شبکه اجتماعی حرفه ای است که اساسا برای بهبود کسب و کارهای مختلف و آشنا کردن دیگران با آن ها طراحی شده است. با این حال، استفاده از لینکدین تنها به این موضوع محدود نمی شود و کاربران این شبکه اجتماعی می توانند از طریق آن، با افراد دیگری که در حوزه کاری شان فعالیت می کنند، آشنا شوند و با آن ها ارتباط برقرار کنند.
همچنین می توان از این سیستم برای پیدا کردن کار یا استخدام افراد نیز استفاده کرد. این موضوع چندان مسئله عجیبی نیست؛ کافیست سری به صفحات اشخاص یا شرکت های مختف بزنید تا از این مسئله با خبر شوید. علاوه بر این، محدود به داشتن یک حساب کاربری نیستید و می توانید با در اختیار داشتن چند اکانت مختلف، استفاده های متعددی از لینکدین داشته باشید.
شبکه اجتماعی لینکدین، برای کسب و کار حرفه ای مناسب ترین شبکه اجتماعی مجازیست!
پایه کار شبکه اجتماعی “LinkedIn” بدین گونه است که کاربران را تشویق می کند تا یک پروفایل کاملا حرفه ای بسازند و از این پروفایل ساخته شده می توانند در سایت های دنیای مجازی به عنوان یک رزومه کاری استفاده نمایند!
شبکه اجتماعی لینکدین، برای کسب و کار حرفه ای مناسب ترین شبکه اجتماعی مجازیست
در محیط لینکدین، فضای عرف تجاری کشور حاکم است. فرهنگ این فضا مبتنی بر اصول حرفه ای است. مطالب شما در لینکدین و ارتباطات شما باید دقیقا نماینده روش شما در کسب و کار و تجارتتان باشد. در این فضا هدف فروش نیست بلکه ارتباط سازی است. در این فضا اصل بر احترام متقابل است، همان طور که به مشتری یا مدیر یا تامین کنندگانتان احترام می گذارید.
فرهنگ این فضا با مسائل غیر کاری و حرفه ای بیگانه است. اصولا لینکدین به وجود آمده تا فضایی برای رشد و پیشرفت حرفه ای با استفاده از به اشتراک گذاری تجربیات کاری باشد، فضایی که به ایجاد هم افزایی شغلی و حرفه ای بینجامد.
روش عضو شدن و ایجاد حساب در linkedIn
در ابتدا می بایست به آدرس www.linkedin.com مراجعه فرمائید و سپس اقدام به کامل کردن فرم ثبت نام نموده و در انتها با کلیک بر روی Join Now، در سایت مذکور عضو شوید. دقت داشته باشید که گذرواژه می بایست بیشتر و یا مساوی ۶ کاراکتر باشد ، سپس به ایمیل ثبت شده در فرم ایمیلی از سایت مذکور ارسال می گردد که می بایست بر روی آن کلیک کرده تا اطلاعات حساب کاربری شما تایید شود و به سایت LinkedIn وارد شوید.
در محیط لینکدین، فضای عرف تجاری کشور حاکم است
لینکدین از چه بخش هایی تشکیل شده است؟
این اواخر، ظاهر لینکدین نسبت به قبل تغییر پیدا کرده است و مدیران سعی کرده اند که ظاهر آن را بیشتر شبیه فیس بوک کنند. البته هدف اصلی آن ها افزایش سرعت بوده است و همچنین باگ هایی که وجود داشت را از بین ببرند. ولی در کل، در بخش های اصلی آن تغییر آنچنانی رخ نداده است و فقط در مکان های آن ها تغییراتی به وجود آمده است.
Home: قسمت خانه که در آن آخرین پست ها و اخبارهایی که کاربران و گروه ها قرار داده می شود را نشان می دهد. شما می توانید به دو صورت قسمت Home را تنظیم کنید که نمایش داده شود: نمایش آخرین فعالیت های هر کاربر که چه پست هایی را قرار داده است، با چه افرادی ارتباط دوستی برقرار داده است و چه عکس هایی نیز لایک کرده است یا براساس بهترین پست ها که کاربران زیادی آن را لایک کرده یا کامنت گذاشته اند.
Profile: پروفایل که شامل اطلاعات شخصی شما مانند عکس، خلاصه ای از خودتان، رزومه کاری، مدارکی که دریافت کرده اید، زبان هایی که بلد هستید که به صورت بخش بندی قرار گرفته است.
My network: در این بخش می توانید افرادی را که از نظر تخصص شبیه شما می باشند را پیدا کنید و به آن ها درخواست ارتباط دهید. همچنین می توانید دوستان خود را مشاهده کنید و براساس حروف الفبا یا افرادی به تازگی به لیست شما اضافه شده اند، فیلتر و مشاهده نمایید. همچنین درخواست هایی را که برای شما ارسال شده است در این بخش نشان داده می شود.
Jobs: در این بخش تمامی شغل ها و فعالیت هایی را که براساس شغل شما، تجربیات شما و موقعیت پیشنهاد می شود. همچنین می توانید درخواست کار شرکت خود را از قسمت post a job قرار بدهید.
ساخت صفحه شرکت لینکدین
Messaging: شامل تمام پیام هایی است که شما به دیگران ارسال کرده اید یا برای شما ارسال شده است.
Notifications: مانند دیگر شبکه های اجتماعی، لینکدین هم دارای این بخش می باشد. در نوتیفیکیشن آخرین اتفاقاتی که نسبت به صفحه شما افتاده است را متوجه شوید مثلا کسی شما را ایندورس کرده باشد، پست جدیدی قرار داده است، پست های شما را لایک کرده یا به اشتراک گذاشته اند و غیره.
search: لینکدین قوی ترین جستجو را بین بقیه شبکه ها دارد و به شما اجازه می دهد بسته به ویژگی های خاص، نتایج مورد نظر خود را سریعا بدست بیاورید.
قسمت های دیگری که در لینکدین وجود دارد، شامل گروه ها که در آن عضو شده اید، صفحه بررسی و تحلیل صفحه شما، قسمت privacy and setting، قسمت help center که اگر مشکلی برای صفحه شما به وجود می آید را می توانید از این قسمت با مسئولین و پشتیبان لینکدین برای رفع آن در ارتباط قرار بدهید و قسمت زبان که زبان صفحه خود را تعیین می کنید.
شبکه اجتماعی لینکدین
چند نکته مهم برای بهتر شدن صفحه لینکداین شما :
در این قسمت برخی نکات مهم را بررسی میکنیم که رعایت آنها میتواند به بهتر شدن صفحه شما کمک کند.
۱-URL صفحۀ کاربری خود را شخصیسازی کنید
اگر URL حساب کاربری لینکدین خود را شخصی سازی کنید، پروفایل شما حرفهایتر خواهد بود. این کار فرایند اشتراکگذاری لینک حساب کاربری شما در لینکدین را راحتتر میشود.اگر کسی در موتورهای جستوجو اسم شما را جستوجو کند، احتمال دارد صفحه لینکدین شما باز شود.
۲- سعی کنید حساب کاربری خود را بهروز نگه دارید
به روز نگه داشتن حساب کاربری باعث ایجاد حس فعالبودن میشود. این فعالیت میتواند شامل بهروزکردن اطلاعات حساب کاربری، انتشار مطلب، بازنشر محتوا و … باشد.
۳- یک عکس مناسب برای پروفایل خود انتخاب کنید
برای حساب کاربری لینکدین خود عکس مناسبی انتخاب کنید؛ از انتخاب عکس پرسنلی خودداری کنید و عکس مناسب دیگری را برای این منظور انتخاب کنید.
۴- انتخاب یک کاور مناسب
انتخاب عکس کاور اجباری نیست اما میتوانید یک کاور که مناسب با روحیه و حوزه فعالیت شما باشد، انتخاب کنید.
۵- بهتر است انگلیسی بنویسید
اگر بتوانید اطلاعات حساب کاربری خود را انگلیسی بنویسید بسیار مناسب است؛ چون احتمال با این کار پروفایل شما در نتایج جستوجوهای افراد غیرایرانی نشان داده شده و ممکن است به شما پیشنهاد کاری بدهند.
چگونه اکانت لینکدین را حذف کنیم:
برای حذف کردن اکانت تان، به وب سایت لینکدین رفته و در گوشه سمت راست بالای صفحه روی آیکون تصویر پروفایل تان کلیک کرده و سپس از قسمت Privacy & Settings روی Manage کلیک کنید.
صفحه حساب کاربری تان را به سمت پایین پیمایش کنید و در زیر قسمت Subscriptions روی گزینه Closing Your LinkedIn Account کلیک کنید. شما می توانید به سادگی با استفاده از این لینک صفحه اکانت تان را ببندید.
دلیل این که چرا می خواهید اکانت لینکدین تان را ببندید را انتخاب کنید و شما می توانید هر بازخوردی که دوست دارید، بدهید. سپس بر روی Next کلیک کنید تا ادامه دهیم.
در صفحه بعدی پسورد اکانت لینکدین خود را وارد کنید و اگر مطمئن هستید که شما می خواهید اکانت خود را ببندید برای تایید کردن آن بر روی دکمه Close Account کلیک کنید.