طب سنتی

خواص شربت شیرین بیان+طرز تهیه

شیرین بیان,شربت شیرین بیان, خواص شیرین بیان

شربت شیرین بیان تاثیری چشمگیری در کاهش اسید معده دارد

 

خواص شربت شیرین بیان

شربت شیرین‌بیان حاوی انواع ویتامین‌های A ،C ،E، گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۳، B۵، B۶ ، پروتئین، کلسیم، فسفر، آهن، سدیم، پتاسیم، سلنیوم، منیزیم، روی، سیلیکون، فلاونوئید، کولین، اسید گلیسریزیک، تیمول، پلی‌فنول و کومارین است.
در این مطلب به بررسی خواص شربت شیرین‌بیان و اینکه مصرف این شربت برای چه افرادی مفید است می پردازیم.

مهم‌ترین خواص شربت شیرین‌بیان
این شربت تاثیری چشمگیر در کاهش اسید معده، رفع زخم معده و اثنی‌عشر (دوازدهه)، ورم روده‌ها، نفخ شکم، التهاب و سرطان معده دارد و به علت داشتن اسید گلیسریزیک به ترمیم زخم معده و روده‌ها کمک می‌کند.

همچنین شربت شیرین بیان نقشی موثر در بهبود رفلاکس معده (برگشت غذا از معده به مری) و ناراحتی‌های تنفسی مانند عفونت ریه، آسم و سرفه دارد، همچنین عفونت معده (هلیکوباکترپیلوری)، سوزش و احساس سنگینی معده، گرفتگی عضلات و روماتیسم مفصلی (آرتریت روماتوئید) را رفع می‌کند.

مصرف شربت شیرین بیان به ترک سیگار و درمان هپاتیت کمکی شایان می‌کند؛ این شربت نقشی موثر در تقویت بینایی، معده، روده‌ها و سیستم ایمنی بدن، افزایش طول عمر و رفع یبوست، بواسیر (هموروئید)، ورم پروستات و تصلب شرایین (سفتی و گرفتگی عروق) دارد؛ همچنین برای افرادی که دچار فشار خون پایین هستند، مفید است.
مبتلایان به فشار خون بالا، زنان باردار و افرادی که دچار اختلالات کبدی، کلیوی و تیروئیدی هستند باید در مصرف شربت شیرین‌بیان احتیاط کنند.

 

شیرین بیان,خواص شربت شیرین بیان, خواص شیرین بیان

مصرف شربت شیرین بیان به ترک سیگار و درمان هپاتیت کمکی شایان می‌کند


مواد لازم برای تهیه سه لیتر شربت شیرین‌بیان
ریشه شیرین‌بیان=  ۸۰۰ گرم
عسل=  ۴۰۰ گرم
آب معمولی یا آب مقطر=  یک و نیم لیتر

طرز تهیه شربت شیرین‌بیان
– ریشه شیرین‌بیان خشک را به خوبی بشویید و پوست آن را جدا کنید.
– ماده زرد رنگ وسط ریشه شیرین‌بیان را خُرد و آسیاب کنید.
– پودر شیرین‌بیان را با یک و نیم لیتر آب معمولی یا آب مقطر در ظرفی بریزید و بگذارید ۱۲ ساعت بماند.
– محلول ریشه شیرین‌بیان و آب را در حرارت غیر مستقیم بجوشانید تا مقداری از آب آن تبخیر شود.
– ظرف را از روی اجاق گاز بردارید؛ پس از اینکه دمای محلول ریشه شیرین‌بیان و آب، متعادل (۵۰ درجه سانتی‌گراد) شد عسل را به مواد درون ظرف اضافه کنید.

– محلول ریشه شیرین‌بیان، آب و عسل را به خوبی هم بزنید تا شربت قوام بیاید.
– شربت شیرین بیان را روزانه سه استکان ۱۵ دقیقه قبل از هر وعده غذایی مصرف کنید.
– برای تهیه یک استکان از شربت ریشه شیرین‌بیان، ۲ قاشق مرباخوری از این شربت غلیظ را با یک استکان آب جوشیده شده ولرم مخلوط و میل کنید.

منبع: behdasht.news

امتیاز شما به این مطلب

مطالب پیشنهادی

دکمه بازگشت به بالا