تا حالا – کلوچه قارچ و ماهی – خورده اید؟
وبسایت شور و شیرین – فاطمه درویش: تا به حال اسم کلوچه قارچ و ماهی را شنیده اید؟ این غذای خوشمزه ظاهری شبیه به پیراشکی دارد و میتوانید آن را تهیه کرده و به عنوان فینگرفود در جشن ها سرو نمایید.
مواد لازم برای 4-6 نفر
- آرد 250 گرم
- بیکینگپودر 1 قاشق چایخوری
- پودر شکر 1 قاشق چایخوری
- کره سرد (خرد کرده) 30 گرم
- خامه صبحانه 80 گرم
- زرده تخممرغ همزده 2 عدد
- کنجد به میزان لازم
مواد لازم میانی:
- کره 30 گرم
- پیاز ریز خرد کرده 1 عدد
- قارچ خرد کرده 200 گرم
- فیله ماهی پخته 200 گرم
- پودر سیر 1 قاشق چایخوری
- جعفری خرد کرده 1 قاشق سوپخوری
- پنیر خامهای 50 گرم
طرز تهیه
1. آرد، بیکینگپودر و پودر شکر را در کاسه مناسبی بریزید. آنگاه کره را بیفزائید و با نوک انگشتان کره را با آرد مخلوط کنید تا بصورت خرده نان در آید.
2. حالا خامه را اضافه کنید و مخلوط نمائید تا به شکل خمیر درآید. سپس خمیر را به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
3. اینک خمیر را روی سطح میز آرد پاشیده با وردنه به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید و با برشگر مستطیلهایی به ابعاد 4×3 سانتیمتر برش بزنید.
4. حالا یک قاشق سوپخوری از مواد فراهم کرده روی خمیر بگذارید و یک لایه خمیر دیگر روی آن قرار دهید. سپس اطراف خمیر را با چنگال بهم بچسبانید، رویش زرده تخممرغ بمالید و کنجد بپاشید و در سینی فر بچینید.
5. اکنون در فر گرم کرده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 30 دقیقه کلوچهها را بپزید.
روش تهیه مواد میانی
1. کره را در تابه مناسبی روی حرارت اجاق آب کنید. آنگاه پیاز را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید.
2. حالا قارچ را اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید سپس فیله ماهی، پودر سیر و جعفری را افزوده و قدری دیگر تفت دهید.
3. اینک پنیر خامهای را اضافه کنید و با مواد مخلوط نمائید.