طرز تهیه کرپ لقمه گوشت
با مجله اینترنتی چه نیوز در تازه ترین مطالب آشپزی همراه باشید.
طرز تهیه کرپ لقمه گوشت
مواد لازم برای تهیه کرپ :
تخم مرغ | 2 عدد |
شیر | 2/5 لیوان |
آرد | 1/5 لیوان |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
روغن | 1/4 لیوان |
مواد لازم برای داخل کرپ گوشت :
گوشت چرخ کرده | 200 گرم |
قارچ | 150 گرم |
فلفل دلمه ای کوچک | 1 عدد |
پودر آویشن | 1 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
پیاز | 1 عدد |
رب گوجه فرنگی در صورت تمایل | 2 قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | 200 گرم |
طرز تهیه کرپ گوشت :
تخم مرغ را با همزن بزنید یکدست و کمی روشن شود بعد روغن و شیر را اضافه کنید و بعد آرد را کم کم اضافه کنید به همراه نمک تا کاملا یکدست شود مخلوط کنید و بعد دانه دانه آن را سرخ کنید.
برای مواد داخلی هم ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید سپس فلفل دلمه نگینی شده را اضافه کنید و تفت بدهید بعد از اینکه رنگ آن تغییر کرد گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت بدهید سپس قارچ های خرد شده را اضافه کنید بستگی به سلیقه تان دارد می توانید قارچ ها را ورقه ای یا نگینی خرد کنید.
در آخر در صورت تمایل رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و بگذارید خوب پخته شوند. در آخر مواد را داخل کرپ ها بریزید و آن را رول کنید بعد از رول کردن کرپ ها را کنار هم بچینید روی آن پنیر بریزید و چند دقیقه داخل فر بگذارید که پنیرها آب شوند.
گردآوری: بخش آشپزی