طرز تهیه شیرینی چنگالی پسته ای
با مجله اینترنتی چه نیوز در تازه ترین مطالب دسر و شیرینی همراه باشید.
طرز تهیه شیرینی چنگالی پسته ای
مواد لازم برای شیرینی چنگالی پسته ای :
کره | ۱۲۵ گرم |
تخم مرغ | یک عدد |
آرد | دو و نیم پیمانه |
پودر شکر | یک پیمانه |
روغن مایع | ۱/۴ پیمانه |
پودر نشاسته گندم | نصف پیمانه |
بکینگ پودر | یک قاشق مرباخورى |
مغز پسته ریز خرد شده | یک پیمانه |
شکلات کاکائویى ذوب شده | ۱۰۰ گرم |
پودر پسته | براى تزیین |
طرز تهیه شیرینی چنگالی پسته ای :
فر را روى ۱۷۰ درجه سانتى گراد از قبل گرم کنید. سینى فر را با کاغذ روغنى بپوشانید.
کره را به همراه پودر شکر با همزن برقى همزده تا کرم رنگ شده و سبک شود. تخم مرغ را به همراه وانیل شکرى اضافه کرده و هم بزنید. سپس روغن مایع را اضافه کرده و هم بزنید. پسته خرد شده و پودر نشاسته گندم را اضافه کنید.
آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید. سپس با کنترل تا حدى که خمیر به دست نچسبد به مواد اضافه کنید تا خمیر لطیفى که به بدست بیاید. از مواد به اندازه گردو کوچکى برداشته و در دست گرد کنید. خمیر فرم داده را در سینى فر با رعایت دو سانت فاصله بچینید.
سپس با چنگال روى خمیر را فرم دهید. سینى را در فرى که از قبل روى ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم شده قرار داده و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا تا زمانى که کف شیرینى تغییر رنگ دهد، بپزید. شیرینى را بعد از پخت به مدت پانزده دقیقه در سینى استراحت دهید تا خنک شود. سپس نصف شیرینى را ابتدا در داخل شکلات بن مارى شده زده و سپس در پودر پسته بزنید.
گردآوری: بخش شیرینی پزی