آشپزی

طرز تهیه سوپ زرشک

وب‌سایت بیتوته: در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سوپ زرشک رو به شما آموزش بدیم. این سوپ دارای فواید بسیار زیادی است که از جمله میتوان به تنظیم اعمال دستگاه گوارش و درمان زردی و یرقان و از بین بردن سوء هاضمه اشاره کرد. با ما همراه باشید.

مواد لازم :

  • سینه مرغ: 300 گرم
  • جعفری خردشده: 150 گرم
  • قارچ خردشده: 100 گرم
  • رب گوجه‌فرنگی: دو قاشق سوپخوری
  • آرد گندم: دو قاشق سوپخوری
  • آبلیمو: سه قاشق سوپخوری
  • زرشک: 200 گرم
  • پیاز: یک عدد
  • هویج: 100 گرم
  • سیب‌زمینی: 80 گرم
  • روغن مایع: نصف پیمانه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه سوپ زرشک

طرز تهیه سوپ زرشک :

1. پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن سرخ می‌‌کنیم.

2. مرغ را ریز خرد کرده و داخل پیاز ریخته و تفت می‌‌دهیم.

3. آرد را هم مقداری با مواد سرخ کرده داخل آن آب مرغ یا گوشت می‌ریزیم.

4. سپس هویج و سیب‌زمینی را نگینی خرد کرده و داخل آن ریخته و با حرارت ملایم به مدت دو ساعت می‌‌پزیم.

5. بعد قارچ، نیمی از زرشک، نمک، فلفل و رب گوجه‌فرنگی را داخل سوپ ریخته وقتی سوپ جا افتاد آبلیمو و جعفری را اضافه کرده و با بقیه زرشک تزئین می‌کنیم .

امتیاز شما به این مطلب

مطالب پیشنهادی

دکمه بازگشت به بالا