طرز تهیه کیک کدو حلوایی مغزدار
با مجله اینترنتی چه نیوز در تازه ترین مطالب دسر و شیرینی همراه باشید.
طرز تهیه کیک کدو حلوایی مغزدار با رسپی فرانسوی
به جرات می توانم بگویم یکی از خوشمزه ترین کیک هایی هست که درست کردم. واقعا بی نظیر است و صد در صد به شما پیشنهاد می کنم.
مواد لازم برای کیک کدو حلوایی مغزدار :
* آرد | 300 گرم (150گرم آرد سفید + 150 گرم آرد ذرت ) |
* پودر شکر | 200 گرم |
پودر دارچین | یک قاشق سوپخوری |
بکینگ پودر | 2 قاشق مرباخوری |
نمک | یک قاشق مرباخوری سرخالی |
گردوی خرد شده | 100 گرم |
کره ی نرم | 225 گرم |
تخم مرغ درشت | 4 عدد |
پوره کدو حلوائی | 250 گرم |
خامه صبحانه | 225 گرم |
لیموترش | آب یک نصف لیمو |
وانیل | نوک قاشق مرباخوری |
* آرد : 300 گرم (150گرم آرد سفید + 150 گرم آرد ذرت ) اگر نبود 300 گرم آرد سفید بریزید
* پودر شکر : 200 گرم اگر می خوایید خیلی شیرین نباشد یک مقدار کمتر بریزید
مواد میانی کیک کدو حلوایی مغزدار:
شکر قهوه ای | 100 گرم |
پودر 4 ادویه ( فلفل سیاه – میخک – زنجبیل – جوزهندی ) | از هر کدام نوک قاشق مرباخوری |
پودر دارچین | یک قاشق غذاخوری سرخالی |
کره نرم | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کیک کدو حلوایی مغزدار :
اول قالب وسط سوراخ دار را با کره چرب کردم و آرد پاشیدم و خالی کردم. فر را روی 180 درجه سانتیگراد روشن کردم. قطعات کدو را روی توری و روی ظرف آب گذاشتم تا بخارپز شود. آرد را سه بار الک کردم و با نمک و بکینگ پودر و پودر دارچین و گردو مخلوط کردم. مواد میانی را هم با نوک انگشت مخلوط کردم تا مثل شن شود.
داخل یک ظرف دیگر کره نرم و شکر را خوب با همزن می زنیم تا کرمی شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم و بعد از خوب هم زدن با همزن تخم مرغ بعدی را می ریزیم.
پوره کدوحلوایی، خامه و آب لیمو ترش را هم اضافه کردم (اگر خامه تان شل نیس از قبل یکم با چنگال بزنید)
با همزن می زنیم تا یکدست شوند. بعد مخلوط آرد را کم کم می ریزیم و با لیسک یا قاشق هم می زنیم. حالا نصف این مایه را داخل قالب می ریزیم.
از مواد میانی روی مایه کیک می ریزیم طوری که وسط آن پر شود و کناره ها خالی بماند.
حالا بقیه مایه کیک را روی آن ریختم. خوبه که دقیقا مواد را نصف کرده باشید که آن مغز میانی خوب وسط بیفتد.
توی فر طبقه وسط به مدت 1 ساعت یا تا زمانی که تستر تمیز از داخل کیک در بیاد، قرار می دهیم.
یک عطر و بویی داخل خانه می پیچد که بیا و ببین بگذارید 20 تا 30 دقیقه داخل قالب بماند و بعد روی توری سیمی برگردانید.
این کیک بافت نرم و پوکی دارد و قسمت بسیار خوشمزه اش می دانید کجاست؟
همان مغز میانی اش، یعنی بی نظیره، طعم آن مثل باقلوا می ماند.
این کیک را اگر کدو حلوایی دارید از دست ندهید که اصلا از دست دادنی نیست.
البته شخصا دوست داشتم عطر و طعم کدو داخل آن بیشتر باشد.
اما خب ادویه هاش غالب است و عطر دارچین و طعم گردو با آن مواد میانی بی نظیرش کرده است.
گردآوری: بخش شیرینی پزی