طرز تهیه ی کاپ کیک کدو حلوایی
با مجله اینترنتی چه نیوز در تازه ترین مطالب دسر و شیرینی همراه باشید.
طرز تهیه ی کاپ کیک کدو حلوایی
مواد لازم جهت پخت کاپ کیک کدو حلوایی:
تخممرغ | سه عدد |
شکر | یک پیمانه |
آرد | دو پیمانه |
شیر | 1/4 پیمانه |
نمک و هل و وانیل | از هر کدام 1/8 قاشق چایخوری |
دارچین | نصف قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | یک و نیم قاشق چایخوری |
کره | 100 گرم |
کدو حلوایی پخته | 200 گرم(نصف پیمانه) |
کاپ کیک کدوحلوایی یک کیک سالم ومغزی
طرز تهیه کاپ کیک کدو حلوایی :
تخممرغها را خوب زده تا کرم رنگ و حجیم شوند سپس وانیل و شکر را به آن افزوده و میزنیم. کره ذوب شده، شیر و پوره کدو حلوایی را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن میزنیم. مواد خشک (آرد، نمک، هل، دارچین و بیکینگپودر) را با هم مخلوط کرده و الک میکنیم و به تدریج به مواد بالا افزوده و هم میزنیم. در قالبهای مافین کپسول قرار داده و تا قالب را از مایه کیک پر میکنیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار میدهیم.
نکته برای پودر کردن کدو حلوایی:
برای پوره کردن کدو حلوایی، آن را پوست کنده و خرد میکنیم و با کمی آب میپزیم تا نرم شود سپس از صافی رد کرده و در مخلوطکن پوره میکنیم.
منبع : sooran.com