دانستنی ها و تمرین های ورزشی

افزایش اعتماد به نفس با روزی ۳۰ دقیقه پیاده‌روی

افزایش اعتماد به نفس

برای افزایش اعتماد به نفس روزانه به مدت سی دقیقه پیاده‌روی کنید‎

 

عضو انجمن پزشکان ورزشی معتقد است، برای افزایش اعتماد به نفس و کاهش آسیب‌های اجتماعی روزانه به مدت ۳۰ دقیقه پیاده‌روی کنید.

 

سعادت‌مهر ، با اشاره به آغاز هفته تربیت بدنی از ۲۶ مهر تا دوم آبان افزود: هفته تربیت بدنی نمادی از ورزش برای سلامتی است، یکی از اهداف مهم برنامه‌های هفته تربیت‌بدنی سوق دادن فضای عمومی کشور به سمت برنامه‌های ورزش همگانی است که موجب سلامتی مردم می‌شود.

 

وی تأمین سلامت و بهداشت بدن در برابر بیماری‌ها، بازسازی بدن به منظور رفع نقایص جسمی و افزایش کارایی، پرورش روان و ایجاد زمینه برای استقلال شخصیت، تقویت روان و غلبه بر عادت های بد و ایجاد حس رقابت سالم را از اهداف ورزش عنوان کرد و گفت: ورزش سبب بهبود کیفیت زندگی انسان به لحاظ جسمانی و روانی خواهد شد. همچنین از آثار روانی ورزش می‌توان به افزایش اعتماد بنفس، کاهش استرس و اضطراب، امید به زندگی، شور و نشاط و از لحاظ جسمانی به بهبود کیفیت فعالیت های روزمره، عدم خستگی و خمودگی، پیشگیری از به وجود آمدن ناهنجاری های اسکلتی و بیماری ها و از بعد اجتماعی به کاهش آسیب های اجتماعی مثل اعتیاد اشاره کرد.

 

سعادت مهر به نقش ورزش در بین کودکان اشاره کرد و افزود: در ورزش کودکان وظیفه والدین و مربیان این است که سعی کنند کودکان را به ورزش ها و بازی هایی هدایت کنند که فکر، روح، جسم و شخصیت آنها را بسازد و آن ها را برای زندگی اجتماعی سالم و مفید آماده کند. در حقیقت از راه ورزش می توان کودک را تربیت کرد و بسیاری از یاد گرفتنی ها را به او آموخت.

 

وی ادامه داد: برای کاهش آسیب‌های اجتماعی، افزایش اعتماد به نفس، پیشگیری از شدت بیماریها و از بین بردن افسردگی و سرخوردگی در زندگی فردی و اجتماعی روزانه به مدت ۳۰ دقیقه پیاده‌روی داشته باشید. البته اگر مشکل جسمانی یا بیماری خاصی دارید حتما قبل از ورزش با پزشک مشورت کنید.

 

سعادت مهر در پایان تصریح کرد: در هنگام ورزش حتما از آب استفاده کنید که بهتر است این آب به صورت جرعه جرعه در طول ورزش نوشیده شود. ضمن این که فاصله وعده غذایی تا ورزش بیشتر از ۲ساعت باشد و بعد از اتمام ورزش دوش بگیرید، این کار به ریکاوری و سرحالی بدن کمک می‌کند. امید است که ورزش در جامعه ما به صورت یک عادت دائمی مثل غذا خوردن تبدیل شود تا از طریق آن جلوی بسیاری از امراض گرفته شود.

 

منبع: isna.ir

 

امتیاز شما به این مطلب

مطالب پیشنهادی

دکمه بازگشت به بالا