کوکی کره بادام زمینی؛ مقوی و خوشمزه
برترینها: طرز تهیه این کوکیهای خوشمزه بسیار ساده و ابتدایی است و زمان زیادی نمیبرد. اما باید بدانید که به همان سرعتی که تهیه میشوند به همان سرعت هم ناپدید میشوند، بنابراین حتما جای مناسبی برای پنهان کردنشان پیدا کنید.
مواد لازم:
- ۳ پیمانه آرد
- ۲ قاشق چایخوری جوش شیرین
- یک چهارم قاشق چایخوری نمک
- یک پیمانه کره
- یک پیمانه شکر
- یک پیمانه شکر قهوهای
- ۲ عدد تخم مرغ
- یک پیمانه کره بادام زمینی
- یک قاشق چایخوری وانیل
- بستنی دلخواه
طرزتهیه:
۱. فر را روی دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
۲. آرد، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید و کنار بگذارید.
۳. در یک کاسه، کره را هم بزنید تا نرم شود، شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
۴. تخم مرغهای همزده را به مخلوط شکر و کره اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
۵. کره بادام زمینی و وانیل را اضافه کنید. خوب ترکیب کنید.
۶. مخلوط آرد را به تدریج اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر سفتی به دست آید.
۷. توپهایی به اندازه یک قاشق غذاخوری درست کنید و روی سینی فر چرب شده قرار دهید.
۸. آنها را به آرامی با ته لیوان، گوشت کوب یا دست فشار دهید تا تخت شوند.
۹. در دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۹ تا ۱۳ دقیقه یا تا زمانی که قهوهای شوند بپزید. زمان پخت بستگی به اندازه کوکیها دارد.
۱۰. اجازه دهید کاملا سرد شود، سپس بین هر دو کوکی یک قاشق بستنی مورد علاقه تان را قرار دهید و به آرامی فشار دهید. میتوانید همان لحظه میل کنید یا در پلاستیک بپیچید و در فریزر بگذارید تا آماده خوردن شود.