میگو اسپایسی؛ سفره ای دریایی بچینید
وبسایت دونفره – گلزار نورمحمدیان: میگو علاوه بر خوشمزه بودن یه ویژگی خیلی خوب دیگه ام داره و اونم اینه که به زمان زیادی برای پخت احتیاج نداره و خیلی سریع آماده میشه. در این مطلب طرز تهیه یه میگو تند و اسپایسی رو براتون میذارم که خیلی راحت و آسون و فوری حاضر میشه. میتونین این مدل میگو رو با برنج، پاستا یا حتی انواع سبزیجات و سالاد سرو کنین و ازش لذت ببرین.
![طرز تهیه میگو اسپایسی طرز تهیه میگو اسپایسی](https://behmatlab.ir/wp-content/uploads/2019/01/uN1548235107.jpg)
مواد لازم برای تهیه میگو اسپایسی
- میگو خام: ۲۵۰ گرم
- سیر رنده شده: ۱ قاشق چایخوری
- زیره: ۱/۴ قاشق چایخوری
- روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
- پودر پاپریکا: ۱/۲ قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز: ۱/۲ قاشق چایخوری
- آب لیموترش تازه: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک: به مقدار لازم
![طرز تهیه میگو اسپایسی طرز تهیه میگو اسپایسی](https://behmatlab.ir/wp-content/uploads/2019/01/qP1548235107.jpg)
مراحل تهیه میگو اسپایسی
1. برای تهیه این میگو خوشمزه ابتدا تمام مواد تشکیل دهنده بجز میگو رو داخل یه کاسه میریزیم.
![طرز تهیه میگو اسپایسی طرز تهیه میگو اسپایسی](https://behmatlab.ir/wp-content/uploads/2019/01/zD1548235107.jpg)
2. حالا مواد رو خوب با هم مخلوط میکنیم.
![طرز تهیه میگو اسپایسی طرز تهیه میگو اسپایسی](https://behmatlab.ir/wp-content/uploads/2019/01/cP1548235107.jpg)
3. میگو رو به مواد اضافه کرده و خوب با هم محلوطشون میکنیم.
![طرز تهیه میگو اسپایسی طرز تهیه میگو اسپایسی](https://behmatlab.ir/wp-content/uploads/2019/01/gL1548235107.jpg)
4. حالا میگو ها رو داخل ماهیتابه ای که با کمی روغن چرب کردیم میذاریمو با دمای ملایم سرخشون میکنیم.
![طرز تهیه میگو اسپایسی طرز تهیه میگو اسپایسی](https://behmatlab.ir/wp-content/uploads/2019/01/xJ1548235107.jpg)
5. حدود ۸ الی ۱۰ دقیقه برای پختن میگو ها کافیه فقط در این بین میگوها رو زیرو رو کنین تا دو طرفشون کمی طلایی بشه.
![طرز تهیه میگو اسپایسی طرز تهیه میگو اسپایسی](https://behmatlab.ir/wp-content/uploads/2019/01/sN1548235107.jpg)
6. حالا میگوهای خوشمزه شما حاضره و میتونین با هر چیزی که دوست دارین سروشون کنین.
![طرز تهیه میگو اسپایسی طرز تهیه میگو اسپایسی](https://behmatlab.ir/wp-content/uploads/2019/01/wX1548235107.jpg)