طرز پخت شامی تن ماهی
روزنامه ایران – بیتا نظریان: ماهی ها کلا جزء غذاهای پر خاصیت به حساب می آیند، در این مطلب میخوایم بهتون دستور تهیه یه شامی متفاوت و جدید رو با تن ماهی یاد بدیم. اگر دوستدار تن ماهی هستید این دستور تهیه رو به هیچ عنوان از دست ندید.
مواد لازم:
- 2 عدد سیبزمینی متوسط
- یک قوطی تن ماهی
- 3 عدد تخم مرغ
- 3ساقه پیازچه
- 2 قاشق سوپ خوری ریحان خردشده
- یک حبه سیر
- نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
- آرد یا پودر سوخاری به مقدار لازم
- روغن به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. سیبزمینیها را بپزید و درظرفی رنده کنید اما دقت کنید نباید سیبزمینیها به صورت پوره نرم شود.
2. روغن تن ماهی را کاملاً بگیرید و گوشت آن را باچنگال له کنید.
3. تن ماهی را به سیبزمینی اضافه کنید.همه سبزیجات شامل پیازچه و ریحان خرد شده را به مخلوط سیبزمینی و تن ماهی بیفزایید.
4. تخم مرغ، سیر له شده، نمک، فلفل و زردچوبه را به مخلوط شامی تن ماهی اضافه کنید و با چنگال مخلوط را هم بزنید تا مواد یکدست شود.
5. از مواد به اندازه یک گلوله بردارید و با دست آن را پهن کنید به طوری که شکل دایرهای به ضخامت ۲ سانتیمتر بگیرد.
6. دو طرف شامی تن ماهی را با آرد یا پودر سوخاری بپوشانید و در روغن سرخ کنید.
نکته: برای اینکه سیبزمینی به شکل پوره در نیاید صبر کنید تا خنک شود سپس آن را رنده کنید.