دستور پخت املت ذرت؛ مقوی و انرژی زا
وبسایت دونفره – معصومه اقدامی: املت ذرت یه ورژن از هزاران مدل املت هست که گزینه ی خوبی برای تست یه طعم جدید میتونه باشه. مخصوصا این روزها توی ماه رمضون واسه سحر یا افطار بسیار سادس و با کمترین مواد موجود میتونین بپزین و لذت ببرین. یه غذای بسیار مقوی و انرژی زا برای کودکان و نوجوانان هم میتونه به حساب بیاد.
مواد لازم جهت تهیه ی املت ذرت
- تخم مرغ : ۲ عدد
- ذرت مکزیکی : یه پیاله یا بیشتر
- روغن مایع : ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل قرمز : به مقدار لازم
- ادویه ی چاشنی پیتزا : برای تزیین روی املت
- گوجه گیلاسی و کلم بروکلی و یا(سبزیجات دلخواه) : به مقدار دلخواه
مواد لازم جهت تهیه ی املت ذرت
1. مقدار روغنمون رو داخل تابه میریزیم و ذرت هارو داخلش تفت میدیم. توجه داشته باشین که ذرت نباید سرخ بشه. فقط تا حدی که بپزه.
2. تخم مرغ هارو داخل کاسه میشکونیم و خوب هم میزنیم و تخم مرغ هارو به ذرت اضافه میکنیم.
3. نمک و فلفل رو اضافه میکنیم ( لازم به ذکره که بگم مقدار فلفل رو بسته به ذائقتون میتونین کم و زیاد کنین).
4. حالا قشنگ هم میزنیم تا تخم مرغ ها با ذرت خوب مخلوط بشن.
5. حالا املت آماده شدمون رو داخل ظرف مورد نظر میریزیم و بشقابمون رو با گوجه و بروکلی دورچین میکنیم و پودر چاشنی پیتزا رو میریزیم روی املت تا طعم و عطر بهتری به خودش بگیره.
6. املت ذرت آمادس. میتونین با نون و یا خالی با سبزیجات دلخواهتون سرو کنین،نوش جان.