طرز تهیه کیک کدوی شکلاتی
با مجله اینترنتی چه نیوز در تازه ترین مطالب دسر و شیرینی همراه باشید.
طرز تهیه کیک کدوی شکلاتی یک دسر پاییزی خوشمزه
این کیک خوشمزه خیلی ساده و سریع درست می شود و اگر می خواهید طعم آن را هیچ وقت فراموش نکنید آن را همراه با بستنی وانیلی یا کاراملی سرو کنید.
مواد لازم برای کیک کدوی شکلاتی :
آرد | ۲ پیمانه |
جوش شیرین | ½ قاشق چایخوری |
پودر دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
پودر زنجبیل | ½ قاشق چایخوری |
پودر جوز هندی | ½ قاشق چایخوری |
میخک | ¼ قاشق چایخوری |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
کره | ¾ پیمانه |
شکر قهوه ای | ۲/۳ پیمانه |
شکر دانه ریز | ۱/۳ پیمانه + ۱ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
عصاره وانیل | ۱ قاشق غذاخوری |
پوره کدو حلوایی | ½ پیمانه + ۱ قاشق غذاخوری |
شکلات چیپسی | ۱ و ¼ پیمانه |
طرز تهیه کیک کدوی شکلاتی :
ابتدا فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. سپس داخل یک تاوه بزرگ ۲۰ سانتیمتری را چرب کنید و کنار بگذارید.
تمام مواد خشک (آرد، جوش شیرین، زنجبیل، دارچین، جوز هندی، نمک و میخک) را در ظرف بزرگی مخلوط کنید.
تمام مواد خشک را در ظرف بزرگی مخلوط کنید
کره را داخل ظرف کوچکی روی حرارت متوسط ذوب کنید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و به شکر قهوه ای و شکر دانه ریز اضافه کنید و هم بزنید.
کره ذوب شده را به شکر قهوه ای و شکر دانه ریز اضافه کنید و هم بزنید
تخم مرغ و عصاره وانیل و در آخر پوره کدو را اضافه کنید و هم بزنید.
تخم مرغ و عصاره وانیل و در آخر پوره کدو را اضافه کنید و هم بزنید
نیمی از مواد خشک را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ترکیب شود. دوباره بقیه مواد خشک را اضافه کنید و هم بزنید.
مواد خشک را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ترکیب شود
شکلات های چیپسی را اضافه کرده و هم بزنید.
شکلات های چیپسی را اضافه کرده و هم بزنید
مواد را داخل تاوه بریزید.
مواد را داخل قالب بریزید
به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا زمانی که لبه های کیک ترد و روی کیک طلایی مایل به قهوه ای رنگ شود.
زمانی که لبه های کیک ترد و روی کیک طلایی مایل به قهوه ای شد آن را بیرون بیاورید
سپس کیک را بیرون بیاورید و اجازه دهید سرد شود. سپس کیک را برش بزنید مقداری بستنی روی آن بریزید و میل کنید.
وقتی کیک سرد شد آن را برش بزنید مقداری بستنی روی آن بریزید
منبع : bedunim.ir