آشپزی

طرز تهیه سوپ ونیزی؛ از فرانسه به ایتالیا

روزنامه خراسان: در این مطلب میخواهیم طرز تهیه سوپ ونیزی را که با مواد بسیار راحتی درست میشود به شما آموزش دهیم.

مواد لازم:

  • 3 عدد گوجه فرنگی درشت
  • یک عدد فلفل دلمه ای سبز متوسط
  • یک عدد پیاز متوسط
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 50 گرم سربرگ ریحان
  • 4 گرم جوز هندی
  • دانه فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم

سوپ ونیزی

طرز تهیه:

1. در ابتدا پوست گوجه فرنگی را جدا می کنیم و به همراه فلفل سبز و پیاز در مقدار مختصری آب می ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم.

2. پس از گذشت 15 دقیقه حرارت و پختن مواد، قابلمه را از روی شعله برمی داریم

3. پس از اندکی سرد شدن، ترکیب گوجه فرنگی، فلفل سبز و پیاز را در میکسر می ریزیم و خوب هم می‌زنیم

4. میکس مواد را در قابلمه روی حرارت ملایم قرار می دهیم و جوز هندی رنده شده و پودر فلفل سیاه و نمک را اضافه می کنیم

5. 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و ریحان ساطوری شده را به موادمان می‌افزاییم.

6. پس از گذشت 10 دقیقه و پختن از روی شعله برمی داریم.

نکته: دلیل اضافه کردن رب گوجه فرنگی به این سوپ، رنگین شدن سوپ و همچنین غلیظ شدن آن است.

امتیاز شما به این مطلب

مطالب پیشنهادی

دکمه بازگشت به بالا