دسر ، شیرینی ، مربا
		
	
	
طرز تهیه شیرینی بادامی هندوانه ای
با مجله اینترنتی به مطلب در تازه ترین مطالب دسر و شیرینی همراه باشید.

طرز تهیه شیرینی بادامی هندوانه ای
مواد لازم برای شیرینی بادامی هندوانه ای:
| بادام | 50 گرم | 
| پودر قند | 50 گرم | 
| عسل | یک قاشق چایخوری | 
| گلاب | چند قطره | 
| رنگ خوراکی سبز تیره و روشن | به مقدار لازم | 
طرز تهیه شیرینی بادامی هندوانه ای :
بادام را داخل آب جوش بریزید درب ظرف را بگذارید بعد از 15 دقیقه پوست بادام ها را بگیرید.
سپس آسیاب کنید تا نرم و خمیری شود. سپس پودر قند را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. به مواد یک قاشق عسل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
اگر خمیر بادام خوب چسبندگی نداشت به صورت قطره ای گلاب اضافه کنید تا خمیر منسجم و یکدست شود.
مقداری رنگ خوراکی سبز به خمیر بادام اضافه و مخلوط کنید به اندازه گردو از خمیر بردارید و گرد کنید و با قلمو چند خط زیگزاک به رنگ سبز تیره دور آن بکشید.
گردآوری: بخش شیرینی پزی





