آموزش کامل تهیه مرغ پر شده با اسفناج و پنیر فتا
وبسایت دکتر کرمانی: آیا شما هم به دنبال دستور پخت غذایی سالم، خوشمزه، کم کالری و باب میل همه اعضای خانواده هستید؟ شاید تصور کردن همه این ویژگی ها باهم کمی سخت باشد اما ستور پخت این مطلب تمام ویژگی های مدنظر را با هم دارد.
غذاهای سالم در ذهن بسیاری از افراد، غذاهایی با طعمی معمولی هستند که خوردن آنها بسیار رضایت بخش نیست اما اگر مواد غذایی درست انتخاب شده باشد یک شاهکار آشپزی را به سفره غذایی اضافه خواهید کرد. مرغ پر شده با اسفناج و پنیر یک غذای سالم با طعمی بی نظیر و ظاهری زیبا است.
مطمئنا با یک بار امتحان کردن آن را به لیست غذایی خانواده اضافه می کنید. مرغ و پنیر دارای پروتئین های با کیفیت هستند و پنیر هم مقدار زیادی کلسیم دارد ( کلسیم نشان داده که در کاهش وزن موثر است ) اما اسفناج علاوه بر مواد مغذی فراوان، فیبر نیز دارد که سرعت رضایت از سیر شدن غذا را بالا می برد و کمتر احساس گرسنگی خواهید داشت. این نوع غذاها قند خون را تنظیم می کنند و مناسب رژیم غذایی برای افراد دیابتی هستند. پس این دستور پخت ساده را امتحان کنید و به دوستانتان نیز پیشنهاد بدهید.
مواد لازم:
- روغن زیتون: 1 قاشق غذا خوری
- پیاز زرد خرد شده: 1 فنجان
- شوید خرد شده: 2 قاشق غذا خوری
- اسفناج: 140 گرم
- پنیر فتا تکه تکه شده: 55 گرم ( حدود یک دوم فنجان )
- سینه مرغ بدون پوست و استخوان: 4 قطعه ( 170 گرم )
- نمک: یک دوم قاشق چای خوری
- فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چای خوری
- روغن زیتون: یک و یک دوم قاشق چای خوری
دستور پخت مرغ پر شده با اسفناج و پنیر فتا
1. تابه بزرگ را روی حرارت متوسط گرم کنید و یک قاشق غذا خوری روغن زیتون درون ماهی تابه بریزید. پیاز را اضافه کنید و 8 دقیقه بپزید. پیازها را هم بزنید. تابه را از روی حرارت بردارید.
2. شوید، اسفناج و پنیر فتا را اضافه کنید. اجازه دهید به مدت 10 دقیقه خنک شود.
3. هر قطعه سینه مرغ را از کنار یک برش افقی دهید تا به حالت یک پاکت در بیایند. هر کدام از پاکت ها را به صورت مساوی با ترکیب اسفناج پر کنید.
4. پاکت ها را با خلال دندان ببندید. سپس با نمک و فلفل چاشنی بزنید.
5. تابه را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. یک و یک دوم قاشق چای خوری روغن زیتون به ماهی تابه اضافه کنید. مرغ ها را داخل ماهی تابه قرار دهید و به مدت 4 دقیقه بپزید.
6. مرغ ها را برگردانید، درب ماهی تابه را بگذارید. حرارت را تا متوسط پایین بیاورید. سپس تا زمانی که مرغ ها کاملا بپزند ( به مدت 5 دقیقه ) روی حرارت نگه دارید.
7. غذای شما حاضر و آماده سرو کردن است.